Laboratoarele unităților de învățământ din Târgu Jiu, în proces de modernizare

Loading

Olimpicii la Chimie și Fizică de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu se pregătesc în laboratoare moderne, dotate cu bani de la bugetul local, iar procesul de modernizare a laboratoarelor din unitățile de învățământ din oraș continuă.

Laboratoarele unităților de învățământ din Târgu Jiu, în proces de modernizare Read More

Mobilitate CNTV în Spania , în cadrul proiectului „Geoparcurile ca puncte educaționale”

Loading

            În perioada 6-10.03.2023 elevii:Pîrcălabu Alexia,  Rădulea Alex-Grigore, Huzu Vladimir- Ioan, Davițoiu Ștefan coordonați de prof. Teodora Dragotă și Vasile Zaharia au participat la schimbul de elevi din cadrul proiectului …

Mobilitate CNTV în Spania , în cadrul proiectului „Geoparcurile ca puncte educaționale” Read More

CSM Târgu Jiu a pierdut disputa cu Măgura Cisnădie

Loading

CSM Târgu Jiu a pierdut disputa din etapa a-19-a din Liga Florilor, cu Măgura Cisnădie. Gazdele s-au impus cu 35-23. Katarina Pavlovic a fost cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu. Handbalista croată a reușit 9 goluri în poarta sibiencelor, anunță csmtargujiu.ro. După această înfrângere, CSM Târgu Jiu a coborât pe 10 în clasament, cu 21 de puncte acumulate.

CSM Târgu Jiu a pierdut disputa cu Măgura Cisnădie Read More

Hotărâri consiliu Mătăsari, februarie 2023

Loading

                              CONSILIUL  LOCAL  COMUNA MĂTĂSARI,                                                        JUDEȚUL GORJ                                                  HOTĂRÂREA  NR. 13     privind alegerea preşedintelui de şedinţă pentru lunile Februarie, Martie, respectiv Aprilie 2023 Primarul comunei Mătăsari, judeţul Gorj; Luând în considerare: – Referatul …

Hotărâri consiliu Mătăsari, februarie 2023 Read More

„Cum alegi ce te faci când vei fi mare?”, întrebarea săptămânii la muzeu

Loading

Atelierele de Primăvară de la Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu” au venit cu o provocare specială pentru micuții participanți. Ei au avut ca temă să realizeze „Cartea visurilor mele”, în care să înceapă să se descopere, pentru a afla care ar fi cea mai potrivită activitate pe care să o transforme într-o profesie, când vor fi mari.

„Cum alegi ce te faci când vei fi mare?”, întrebarea săptămânii la muzeu Read More