Laboratoarele unităților de învățământ din Târgu Jiu, în proces de modernizare

Loading

MODERNE Laboratoarele de fizică și chime de la NCTV, la standarde înalte

Olimpicii la Chimie și Fizică de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu se pregătesc în laboratoare moderne, dotate cu bani de la bugetul local, iar procesul de modernizare a laboratoarelor din unitățile de învățământ din oraș continuă.

„Toate laboratoarele unităților de învățământ din Târgu Jiu sunt deja sau urmează a fi dotate cu cele mai moderne echipamente. Fie că am alocat bani de la buget, fie prin proiectele depuse recent pentru obținerea finanțării necesare, continuăm să investim în școli pentru că astfel se obțin rezultate remarcabile.

Ne facem datoria față de tinerii care se pregătesc în școlile din Târgu Jiu pentru a deveni adevărate exemple pentru generațiile lor. Performanță în unitățile de învățământ se face dacă există o bază materială solidă și modernă, iar aceasta se asigură cu multă muncă și sacrificii, dacă există interes pentru o educație de calitate. Iar noi ne dorim ca tinerele generații să aibă acces la o educație de calitate.

Le urăm succes olimpicilor și suntem convinși că vor obține, ca de fiecare dată, rezultate de excepție” a transmis Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.