Festival de aberații politice la PNL și USR

Loading

Nu trece zi să nu ne minunăm de aberațiile rostite de politicieni de la PNL și USR, probabil disperați că pierd voturi, după ce au guvernat dezastruos. Aceștia nu realizează că românii, în general, și gorjenii în special – ca să vorbim de ale noastre, nu sunt cu toții proști sau fără Educație, cum riscăm acum cu cea mai mare grevă din sistem. Politicienii cu pricina sunt cei care… își atrag ura oamenilor, în mod gratuit, spunând lucruri trăsnite.

Festival de aberații politice la PNL și USR Read More

Grupul ”Prisma” expune la Târgu Jiu ”Paradisul fără sfârșit”

Loading

Luni, 5 iunie 2023, de la ora 17.00, la Muzeul Județean Gorj ”Alexandru Ștefulescu” din Târgu Jiu (str. Geneva, nr. 8), va avea loc vernisajul expoziției ”Paradisul fără sfârșit”, al grupului ”Prisma”, din care fac parte artiștii Beatrice Anghelache, Bogdana Contraș, Vlad Iulian Fodor, Antonia Ionescu, Bianca Ioniță, Eugen Iovan și Gabriel Smoleac. Curator: Dorina Cioplea-Văduva. Expoziția poate fi vizitată până la sfârșitul lunii iunie.

Grupul ”Prisma” expune la Târgu Jiu ”Paradisul fără sfârșit” Read More

Fârtățești – Respect pentru Trecut – o șansă pentru Viitor

Loading

Mediul rural din România este o vatră de tradiții, ce încă se păstrează, pe alocuri și locul unde mergem cu drag, să ne amintim de copilărie. De asemenea, există mulți turiști care își doresc să experimenteze „viața la țară”, dacă există infrasctructura necesară și dorința localnicilor de a scoate la lumină și a pune în valoare „comorile” locale, presărate la tot pasul. Exact acesta este scopul materialului de față, de a arăta că, în orice loc ai fi, poți face turism rural. Iar tinerii, cu sprijinul autorităților, se pot implica în viața comunității și pot pune localitatea lor pe harta turistică a României, chiar dacă aceasta nu deține obiective celebre.

Fârtățești – Respect pentru Trecut – o șansă pentru Viitor Read More

Vikingii Albi, aur și argint la Campionatul Național de Karate

Loading

Sâmbătă, 27.05.2023, la Piatra Neamț, s-a desfășurat CAMPIONATUL NAȚIONAL DE KARATE al Federației Române de Arte Marțiale din România (prima și cea mai veche federație din România) , departamentul I.K.U. (International Karate Union) , etapa finală, copiii -14 ani. Vikingii Albi au obținut aur și argint și s-au calificat la campionatul european.

Vikingii Albi, aur și argint la Campionatul Național de Karate Read More

Renovare energetică moderată a clădirilor rezidențiale multifamilia, prin PNRR, la Târgu Jiu

Loading

UAT Municipiul Târgu Jiu anunță începerea implementării proiectului RENOVARE ENERGETICĂ BLOC NR.3, STRADA GAROFIȚEI, MUNICIPIUL TÂRGU JIU, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, componenta 5 – Valul renovării, …

Renovare energetică moderată a clădirilor rezidențiale multifamilia, prin PNRR, la Târgu Jiu Read More

„I.D.E.A.L” – Proiectul Erasmus+ derulat de Liceul Tehnologic Bâlteni, la cea de-a treia mobilitate

Loading

„I.D.E.A.L – Inclusive and Digital Education for Active Learning”, Nr.2022-1-RO01-KA122-SCH-000076200,  este primul proiect Erasmus+ finanțat de Uniunea Europeană, domeniul Educație Școlară, pe care Liceul Tehnologic Bâlteni îl derulează, în perioada …

„I.D.E.A.L” – Proiectul Erasmus+ derulat de Liceul Tehnologic Bâlteni, la cea de-a treia mobilitate Read More