„Culorile copilăriei”, la muzeul de Artă din Târgu Jiu

Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu” organizează, de Ziua Internațională a Copilului, diverse activități pentru copii și părinți, la Muzeul de Artă.

„Joi, 1 iunie 2023, te așteptăm, împreună cu micuții tăi, la Muzeul de Artă Târgu Jiu, unde vom sărbători împreună Ziua Internațională a Copilului. Cum? Prin artă, cum altfel?

Copiii vor avea acces gratuit în muzeu toată ziua, pentru a vizita expoziția permanentă. Iar de la ora 11.00, în curte, vom începe distracția cu desene pe asfalt și ateliere de pictură pe hârtie și pe medalioane, la care pot participa atât copiii cât și părinții lor. Micuții se pot înscrie chiar la un concurs de pictură cu tema ”Culorile copilăriei”, Asociația Arca Lex oferind cinci premii constând în seturi de materiale pentru cei care se vor dovedi mai talentați și inspirați. Evenimentul este organizat de Muzeul Județean Gorj ”Alexandru Ștefulescu” alături de parteneri și se înscrie și în calendarul Târgu Jiu – Capitala Tineretului 2023.” au anunțat organizatorii.