Strada Tudor, gata pe primul tronson

 95 total views

După două nopți în care s-a lucrat la foc continuu, strada Tudor Vladimirescu este gata pe primul tronson, ultima parte urmând a fi executată după lucrările prevăzute aici pentru iluminat, anunță autoritățile locale din Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu este mulțumit de modul cum a lucrat Edilitara Public SA, societate aflată în subordinea Consiliului Local Târgu Jiu.

Read More

Astăzi mergem la meci!

 115 total views

Pentru prima dată, de la construirea stadionului de la Târgu Jiu, are loc pe el un meci de fotbal din SuperLiga României. FCU Craiova joacă la Târgu Jiu cu Petrolul Ploiești, Stadionul Ion Oblemenco din Craiova fiind ocupat cu organizările pentru Festivalul Intencity.

Read More

Bâlciul de Sfânta Maria Mare, prilej de sărbătoare și de bilanț, la Plopșoru

 249 total views

După doi ani în care, din cauza pandemiei de Covid 19, bâlciul de Sfânta Maria Mare de la Plopșoru nu s-a mai ținut, sărbătoarea a revenit în forță în 2022. Cu această ocazie, autoritatea publică locală face și un bilanț al realizărilor. Primarul Petre Grigorie are, pentru locuitorii comunei, o veste importantă: Ploșoru este una dintre cele două localități gorjene cărora li s-a aprobat introducerea alimentării cu gaze naturale prin programul Anghel Saligny. Gazele vor fi aduse din Turburea, rețeaua urmând să treacă pe sub râul Gilort, peste trei dealuri și trei văi.

Read More