CSM Târgu Jiu prezintă echipa de handbal cu care va evolua în Liga Florilor

Un weekend sportiv cu adevărat fierbinte la Târgu Jiu: vineri, pe Stadionul Municipal, joacă FCU Craiova împotriva celor de la Petrolul, iar sâmbătă CSM Târgu Jiu prezintă echipa de handbal cu care va evolua în Liga Florilor, eveniment ce coincide cu un nou meci incendiar, la Sala Sporturilor, împotriva CSM Deva.

„Avem o infrastructură sportivă care ne permite nu numai pregătirea unor sportivi de excepție, ci și organizarea de spectacole sportive importante.

De altfel, mai ales în ultima perioadă, s-a pus întrebarea: „Cine va juca pe stadionul de la Târgu Jiu?”

Răspunsul este simplu: pe lângă meciuri oficiale ale unor echipe interesate de condițiile foarte bune de aici, vor juca și copiii noștri de la secția de fotbal a CSM!

Meciurile acestor copii se vor desfășura pe stadion, pe terenul principal și vor fi urmărite de părinți și iubitori de fotbal.

Vom urmări, cu toții, parcursul unor jucători de la vârste fragede către performanță, îi vom aplauda și nu va trece foarte mult timp până când vom avea, din nou, o echipă foarte puternică a orașului. Cu jucători proveniți din rândurile tinerilor târgujieni. O pepinieră sănătoasă de jucători locali, pregătiți de cei mai buni antrenori.

CSM Târgu Jiu a dovedit deja că poate face performanță într-un timp extrem de scurt. La handbal și baschet avem echipe în cele mai puternice competiții românești, luptând de la egal la egal cu cele mai puternice echipe din țară.

Urmează fotbalul!

Hai, CSM!” a transmis Marcel Romanescu, primarul Municipiului Târgu Jiu.