INTERVIU: La 25 de ani de carieră, Roberta Crintea ne dezvăluie cheia succesului ei

Succesul nu este o rețetă fixă, pe care să o cumperi. Depinde de cum ești tu, cum te dezvolți, dacă știi cum să-ți descoperi menirea și să-ți alegi oamenii pe care să-i ai în jurul rău. De aceea, când cineva e de acord să-ți dezvăluie care e cheiea succesului lui, trebuie să asculți cu luare-aminte, pentru că te poate ajuta în găsirea succesului tău. Putem spune, fără să greșim, că îndrăgita artistă de muzică populară Roberta Crintea – solistă a Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului”, a găsit cheia succesului. Ea încununează 25 de ani de carieră cu un concert grandios, urmând să aibă alături pe Nicolae Botgros și „Lăutarii de la Chișinău”, precum și colegi, nume însemnate din cântecul popular românesc și, cu siguranță, un public numeros care o iubește. Iar în interviul exclusiv care urmează, a acceptat să dezvăluie secretul, pentru cititorii noștri.  

INTERVIU: La 25 de ani de carieră, Roberta Crintea ne dezvăluie cheia succesului ei Read More

Numărătoare inversă pentru înscrierea la ”Moștenirea Magherilor”

     Concursul este organizat de Societatea de Științe Istorice din România, filiala Gorj și Inspectoratul Școlar Județean Gorj în colaborare cu Școala Gimnazială ”Antonie Mogoș” Ceauru- Bălești,  Colegiul Tehnic ”General Gheorghe Magheru”, Universitatea ”Constantin Brâncuși”, Primăria Municipiului Târgu-Jiu, Asociația ȘCOALA GORJEANĂ, Fundația Cultural-Științifică ”General Gheorghe Magheru”, Serviciul Județean Gorj al Arhivelor Naționale și Muzeul Județean ”Alexandru Ștefulescu” Gorj.

Numărătoare inversă pentru înscrierea la ”Moștenirea Magherilor” Read More

Dacii și Romanii „au coborât din expoziție”, la Muzeul Județean Gorj

Participanții la Programul de Educație Muzeală organizat de Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu s-au transformat în Daci și Romani, după ce au vizitat expoziția muzeului de istorie, unde există relicve și reproduceri ce prezintă viața strămoșilor poporului român și au vizionat filmulețe documentare despre războaiele conduse de Traian și Decebal.

Dacii și Romanii „au coborât din expoziție”, la Muzeul Județean Gorj Read More

Colegiul „Spiru Haret” își așteaptă viitorii elevi cu profesori de calitate și investiții de top

Ziua Porților Deschise la Colegiul Național „Spiru Haret”  a fost organizată  zilele trecute, fiind un eveniment deosebit dedicat, în primul rând, elevilor care doresc să se înscrie aici, dar și tuturor celor care doresc să vadă cum arată unul dintre cele mai moderne colegii din zona Olteniei.

Colegiul „Spiru Haret” își așteaptă viitorii elevi cu profesori de calitate și investiții de top Read More

Premii și calificări pentru elevii gorjeni participanți la Olimpiada Națională de Geografie

 În perioada 9-14 aprilie 2023   s-a desfășurat Olimpiada Națională de Geografie, găzduită de municipiul Pitești.  Lotul județului Gorj a fost însoțit de către domnul profesor Vasile Zaharia. Reprezentanții Gorjului au fost elevi ai Școlii Gimnaziale nr. 1 Motru, Colegiului  Național ”Spiru Haret” și Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu”.

Premii și calificări pentru elevii gorjeni participanți la Olimpiada Națională de Geografie Read More

Ziua Internațională a Romilor marcată oficial pe 18 aprilie 2023  în Gorj

În a treia zi de Paști, pe 18 aprilie  2023, Asociația Partida Romilor  ”Pro Europa”, filiala Gorj organizează ”SĂRBĂTOAREA ETNIEI ROMILOR” la Târgu-Jiu. Amânarea s-a datorat faptului că la solicitarea membriilor etniei s-a așteptat ieșirea din postul pascal și, de asemenea, întoarcerea acasă de Paște a romilor plecați în străinătate.

Ziua Internațională a Romilor marcată oficial pe 18 aprilie 2023  în Gorj Read More