Strada Geneva trebuie terminată până luni

Loading

Lucrările de pe Strada Geneva din Târgu Jiu trebuie terminate până luni, 2 mai 2022, când reîncepe școala, după cum și-au propus autoritățile locale. Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a transmis că, deși vremea a fost capricioasă, obiectivul trebuie finalizat până la sfârșitul vacanței de primăvară.

Strada Geneva trebuie terminată până luni Read More

Filmul Șimianului, lansat în comunitate

Loading

Filmul „Șimian, respect pentru Trecut – o șansă pentru Viitor”, realizat în cadrul unui proiect finanțat de Uniunea Europeană, prin Programul Erasmus+, a fost lansat ieri, de „Izvorul Tămăduirii”, în comunitatea despre care acesta povestește: comuna Șimian, din județul Mehedinți. Localnicii și invitații nu și-au putut desprinde ochii de pe ecran, bucurându-se de frumoasa evocare a comunei lor.

Filmul Șimianului, lansat în comunitate Read More

Fără second-hand, la Târgu Jiu, de 1 Mai și Sărbătoarea Narciselor

Loading

Primăria Târgu Jiu a anunțat interzicerea comercializării de produse second-hand la sărbătorile câmpenești ce vor fi organizate de 1 Mai și la Sărbătoarea Narciselor. Cele două evenimente se reiau, în acest an, după cei doi ani de Pandemie, în care acestea nu au mai fost organizate.

Fără second-hand, la Târgu Jiu, de 1 Mai și Sărbătoarea Narciselor Read More

Horațiu Tiberiu Gorun a preluat conducerea Universității ”Constantin Brâncuși”

Loading

Prof. univ.dr. Horaţiu Tiberiu Gorun, fostul secretar general al Guvernului, a fost ales în funcţia de preşedinte al Senatului Universităţii „Constantin Brâncuşi“ din Târgu-Jiu. Alegerea fostului secretar general al Guvernului …

Horațiu Tiberiu Gorun a preluat conducerea Universității ”Constantin Brâncuși” Read More

Hotărâri de consiliu Mătăsari, martie 2022

Loading

                                            COMUNA  MĂTĂSARI                     SAT MĂTĂSARI, COMUNA MĂTĂSARI, JUDEŢUL GORJ                                   TELEFON 0253 376551, FAX 0253 376782,                                       EMAIL: matasariprimaria@yahoo.com                                                                 HOTĂRÂREA   NR. 16                privind  aprobarea contului anual de execuție al bugetului local al comunei …

Hotărâri de consiliu Mătăsari, martie 2022 Read More

Hotărâri de consiliu Negomir, martie 2022

Loading

ROMÂNIA                                                                                                                                                                      JUDEŢUL  GORJ                                                                                          COMUNA NEGOMIR                                                                      CONSILIUL LOCAL                                                                        HOTÂRÂRE   NR. 13 privind aprobare programului de măsuri ce trebuie îndeplinit pentru realizarea curățeniei și înfrumusețării satelor comunei …

Hotărâri de consiliu Negomir, martie 2022 Read More

FINALIZARE DEPUNERE PLANURI DE AFACERI IN CADRUL PROIECTULUI SMART

Loading

În perioada 31.03.2022 ora 10:00 – 15.04.2022 ora 22:00  s-a realizat depunerea planurilor de afaceri pentru concursul de planuri de afaceri organizat in cadrul proiectului “SMART: Soluții Moderne pentru Antreprenoriat de succes în Rândul Tinerilor” cod SMIS 141760 finanțat prin apelul de proiecte “Innotech Student”.

FINALIZARE DEPUNERE PLANURI DE AFACERI IN CADRUL PROIECTULUI SMART Read More

DEPUNERI PLANURI DE AFACERI IN CADRUL PROIECTULUI SUCCES

Loading

În perioada 31.03.2022 ora 10:00 – 15.04.2022 ora 22:00  s-a realizat depunerea planurilor de afaceri pentru concursul de planuri de afaceri organizat in cadrul proiectului “SUCCES: Studiile Universitare, Calea Către antreprenoriat Eficient și Sustenabil” cod SMIS 140878 finanțat prin apelul de proiecte “Innotech Student”.

DEPUNERI PLANURI DE AFACERI IN CADRUL PROIECTULUI SUCCES Read More

20 de milioane euro pentru Târgu Jiu, din PNRR

Loading

Municipiul Târgu Jiu va beneficia de o finanțare nerambursabilă, din partea Uniunii Europene, în valoare de 20 de milioane de euro. Aceasta face parte din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) și va fi utilizată pentru construirea a două blocuri pentru tineri și reabilitarea unor clădiri publice, prioritate având unitățile de învățământ.

20 de milioane euro pentru Târgu Jiu, din PNRR Read More

Salcie sfințită, pește cu mujdei și mulți sărbătoriți, de Florii

Loading

Astăzi, 17 aprilie 2022, creștinii ortodocși sărbătoresc Floriile. Această zi marchează intrarea lui Iisus Hristos în Iesrusalim. Femeile merg cu ramuri de salcie la biserică, pentru a fi sfințite și este dezlegare la pește. De asemenea, de Florii e ziua celor care poartă nume de floare

Salcie sfințită, pește cu mujdei și mulți sărbătoriți, de Florii Read More