Când se asfalterază Strada Victoriei din Târgu Jiu

Loading

În urma mesajelor venite din partea cetățenilor care s-au plâns de dificultățile pe care le întâmpină în trafic, din cauza lucrărilor care se fac pe Strada Victoriei din Târgu Jiu, precum și pentru modul cum a rămas asfaltul în urma lucrilor, Edilitara Public SA, societatea Consiliului Local Târgu Jiu care se ocupă cu asfaltările în Municipiu, vine cu precizări.

Când se asfalterază Strada Victoriei din Târgu Jiu Read More

Biletele pentru premiera spectacolului „Omul care a văzut moartea”, puse în vânzare

Loading

Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu a pus în vânzare biletele pentru spectacolul 𝐎𝐌𝐔𝐋 𝐂𝐀𝐑𝐄 𝐀 𝐕𝐀̆𝐙𝐔𝐓 𝐌𝐎𝐀𝐑𝐓𝐄𝐀, 𝑑𝑒 𝑉𝑖𝑐𝑡𝑜𝑟 𝐸𝑓𝑡𝑖𝑚𝑖𝑢.

Biletele pentru premiera spectacolului „Omul care a văzut moartea”, puse în vânzare Read More

Inedit: Muzeul Național ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu îl omagiază pe marele sculptor al cărui nume îl poartă

Loading

Între multiplele evenimente ce au loc, în aceste zile, la Târgu Jiu, cu prilejul marcării a 148 de ani de la nașterea marelui sculptor Constantin Brâncuși, s-a numărat și expoziția …

Inedit: Muzeul Național ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu îl omagiază pe marele sculptor al cărui nume îl poartă Read More

Dragobetele, celebrat de Muzeul Județan Gorj alături de Parohia Bumbești-Jiu

Loading

Ziua de Dragobete, pe care românii o sărbătoresc din străbuni pe 24 februarie, a adus o nouă colaborare, între Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu” și Parohia Bumbești-Jiu, care au organizat împreună, vineri, în biserica cu hramul „Înălțarea Domnului”, un atelier meșteșugăresc.

Dragobetele, celebrat de Muzeul Județan Gorj alături de Parohia Bumbești-Jiu Read More

Batiste tradiționale din Gorj, expuse la Muzeul Județean Buzău, de Dragobete/Semnificații

Loading

Pe 24 februarie, Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu” participă la evenimentul „Dragobete vs. Sfântul Valentin”, ediția a IX-a, organizat de Muzeul Județean Buzău, în parteneriat cu prestigioase instituții de cultură din țară și din Republica Moldova.

Batiste tradiționale din Gorj, expuse la Muzeul Județean Buzău, de Dragobete/Semnificații Read More
stampile-vot

AUR sub PNL, în sondajul Avangarde

Loading

Un sondaj realizat telefonic de Avangarde la comanda PSD și PNL în perioada 19-20 februarie arată că 53% dintre respondenți sunt de acord ca alegerile europarlamentare să fie comasate cu alegerile locale, în timp ce 35% se opun, anunță g4media.ro. Sondajul arată și clasamentul partidelor, dacă duminică ar avea loc alegeri parlamentare (procente exprimate din cei 45% dintre respondenți care au indicat un partid):

AUR sub PNL, în sondajul Avangarde Read More

Sondaj CURS – Comasarea este dorită de electorat: scorurile partidelor, în actualul context politic

Loading

Un sondaj CURS analizează cea mai fierbinte temă politică a momentului: comasarea alegerilor. De asemenea, în contextul acestor discuții, a fost măsurată și intenția de vot pentru partide, în perspectiva alegerilor europarlamentare, anunță știripesurse.ro.

Sondaj CURS – Comasarea este dorită de electorat: scorurile partidelor, în actualul context politic Read More