”MONUMENTELE GORJULUI VORBESC”-competiție sub semnul Zilei Naționale

Loading

La sfârșitul săptămânii trecute, s-a desfășurat, la Târgu-Jiu, a doua ediție a Concursului Județean de Istorie ”Monumentele Gorjului vorbesc”, manifestare dedicată Zilei Naționale a României. Zeci de elevi și-au prezentat munca și talentele …

”MONUMENTELE GORJULUI VORBESC”-competiție sub semnul Zilei Naționale Read More

S-a lansat „Clubul minților deschise”

Loading

„Clubul minților deschise” a fost lansat vineri, 24 noiembrie, la Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu”. Tema primei activități a fost „Fotografia, de la izvor documentar la amintire de familie”. Într-un cadru nonformal și prietenos, participanții au avut ocazia să afle informații despre rolul fotografiei de-a lungul timpului, dar și să deprindă practici necesare oricui dorește să facă o fotografie mai bună, în cadrul unui atelier interactiv de artă și tehnică fotografică.

S-a lansat „Clubul minților deschise” Read More

La Colegiul Tehnic ”General Gheorghe Magheru” se pregătesc viitorii specialiști pentru protecția naturii

Loading

            Proiectul Activăm viitori lideri pentru protecția naturii,  derulat de Colegiul Tehnic ”General Gheorghe Magheru”, în cadrul programului Active Citizens Fund România, prin Propark Fundația pentru Arii Protejate și în …

La Colegiul Tehnic ”General Gheorghe Magheru” se pregătesc viitorii specialiști pentru protecția naturii Read More

Pregătiri de Sfântul Andrei și de Ziua României, la muzeu

Loading

Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu” și-a deschis porțile, vineri, pentru cei care au vrut să intre, mai devreme, în spiritul începutului Sărbătorilor de Iarnă, care debutează cu sărbătoarea Sfântului Andrei, de pe 30 noiembrie și cu ziua României, de pe 1 Decembrie.

Pregătiri de Sfântul Andrei și de Ziua României, la muzeu Read More

CSM Târgu Jiu, calificare în Grupele EHF!

Loading

Calificare istorică pentru CSM Târgu Jiu în grupele EHF! CSM Târgu Jiu s-a impus duminică, 19 noiembrie, și în meciul doi contra echipei suedeze Onnereds HK, scor 26-23, în Turul 3 EHF European League Woman, ediția 2023-2024. La capătul a două meciuri memorabile, debutantă în Europa, CSM Târgu Jiu a mai bifat o premieră istorică pentru handbalul feminin gorjean: calificarea în grupele EHF. ”Suntem foarte fericiți și foarte bucuroși pentru ceea ce am realizat. Este ceva enorm, pentru că suntem doar de doi în handbalul de performnță, la nivel înalt”, a declarat la conferința de presă, antrenorul Liviu Andrieș. 

CSM Târgu Jiu, calificare în Grupele EHF! Read More