A început distribuirea invitațiilor pentru Ziua Persoanenor Vârstnice la Târgu Jiu

De luni, 25 septembrie, a început distribuirea invitațiilor pentru Ziua Persoanelor Vârstnice la Târgu Jiu. Acestea pot fi ridicate de la sediul Direcției de Protecție Socială din strada Oltețului nr. 5, sau de la Stadionul Municipal, spațiul situat vizavi de intrarea în Primăria Târgu Jiu.

A început distribuirea invitațiilor pentru Ziua Persoanenor Vârstnice la Târgu Jiu Read More

„Urme de frunze” la muzeu, ateliere de pictură și modelaj

Cum frunzele copacilor pot fi considerate esența vieții pe Pământ,  fiind „bucătăria” care pregătește oxigenul necesar, ele au fost alese să se afle în centrul atenției, vineri, în cadrul Programului de Educație Muzeală al Muzeului Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu”. 

„Urme de frunze” la muzeu, ateliere de pictură și modelaj Read More

Bilanț excepțional pentru atletismul gorjean: Fetele s-au întors cu 6 medalii de la Câmpulung Moldovenesc!

Weekend excepțional pentru atletismul gorjean la Campionatele Naționale organizate de Federația Română de Atletism la Câmpulung Moldovenesc pe 16 și 17 septembrie 2023. Atletele care au reprezentat Gorjul: Alina Eremia, Mihaela Cepoi, Andreea Chivoiu și Elena Bărăitaru s-au întors cu 6 medalii din nordul țării. Sportivele pregătite de Ion Bură și Ionuț Dragoș Bură au obținut 2 medalii de aur, 2 de argint și 2 de bronz! 

Bilanț excepțional pentru atletismul gorjean: Fetele s-au întors cu 6 medalii de la Câmpulung Moldovenesc! Read More

S-a mutat Direcția Publică de Venituri de la Târgu Jiu

Direcția Publică de Venituri a Primăriei Târgu Jiu a suferit o schimbare temporară de locație, începând din 18 septembrie. Noua adresă temporară se află pe strada A. I. Cuza, în fostul spațiu destinat laboratoarelor Universității „Constantin Brâncuși“. Această decizie a fost luată din cauza planurilor de reabilitare a clădirii în care funcționa direcția pentru impozite și taxe.

S-a mutat Direcția Publică de Venituri de la Târgu Jiu Read More