Au început Zilele „Elvira Godeanu“

Loading

Zilele „Elvira Godeanu” marchează trei decenii de teatru în Târgu Jiu și oferă o gamă variată de spectacole pentru public. Programul evenimentului a fost prezentat de directorul teatrului din Târgu Jiu, Mariana Ghițulescu, într-o conferință de presă.

Evenimentul debutează pe 20 septembrie, cu spectacolul „Povești din Târgu Jiul de altădată” în aer liber, cu participarea Oltenia Big Bandul Filarmonicii Oltenia, avându-l ca invitat special pe Marius Florea Vizante.

Pe 21 septembrie, va avea loc un spectacol stradal prezentat de Teatrul Masca din București, urmat de un concert de jazz susținut de Luiza Zan Quintet.

Pe 22 septembrie, Teatrul Masca va prezenta a doua parte a spectacolului „Români la porțile lumii”, urmat de piesa „Cioburi de oglindă” cu Maia Morgenstern la ora 19:30.

Pe 23 septembrie se va juca piesa „Gigel” a Teatrului Bulandra și pe 24 septembrie piesa „Ursul” de A. P. Cehov, în interpretarea actorului Marius Bodochi.

Pe 25 septembrie, Teatrul Mihai Eminescu din Botoșani va prezenta piesa „Eroine”, regizată de Andrei Măjeri.

Pe 26 septembrie, actorul gorjean Cuzin Toma va juca în piesa „Doamne Ferește”, în regia Liei Bugnar.

Pe 27 și 28 septembrie, Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” va prezenta piesele „Sus, la lilieci” și „Singurătatea Pietrelor”.

Pe 29 septembrie, va avea loc Gala Zilelor Elvira Godeanu, un spectacol de tango susținut de Cluj Tango Orchestra.

Ultima reprezentație va fi „Șase comedii ușoare pentru oameni triști”.

Biletele la spectacolele invitate costă 50 de lei, iar la cele ale teatrului din Târgu Jiu, 30 de lei. La spectacolele în aer liber publicul nu plătește bilete.