S-a mutat Direcția Publică de Venituri de la Târgu Jiu

Direcția Publică de Venituri a Primăriei Târgu Jiu a suferit o schimbare temporară de locație, începând din 18 septembrie. Noua adresă temporară se află pe strada A. I. Cuza, în fostul spațiu destinat laboratoarelor Universității „Constantin Brâncuși“. Această decizie a fost luată din cauza planurilor de reabilitare a clădirii în care funcționa direcția pentru impozite și taxe.

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a explicat că, până cel târziu pe 1 ianuarie 2024, spațiul de pe bulevardul Republicii, unde cetățenii își plăteau în mod obișnuit taxele și impozitele, va fi redeschis cu un aspect modern și îmbunătățit. În această perioadă de renovare, se vor amplasa afișe pentru a ghida cetățenii către noul sediu temporar, care se află în apropiere.

Decizia de a muta temporar sediul a fost luată din mai multe motive. Clădirea veche necesita o reabilitare semnificativă și nu oferea condiții adecvate nici pentru angajații care lucrau acolo, nici pentru cetățenii care veneau să își achite impozitele. În plus, spațiul era destul de restrâns, iar renovarea va permite crearea unei săli de așteptare mai spațioase și confortabile. Acest lucru va fi posibil, pentru că suprafața de birouri va fi mai mică, o parte dintre funcționari urmând să rămână în sediul în care funcționează, acum, temporar, Direcția.