Special

Politică

Istorie

Gorjul

Patrimoniu

Home » Magazin » Rețetă titane

Rețetă titane

Submitted by on 15 November 2012articol citit de 832 ori | No Comment

2 tortilla din făină, mari
2 copane de pui afumate
200 g caşcaval afumat
1 ardei capia mic
1 ceapă mică
ulei pentru prăjit
smântână şi sos de barbecue pentru servit

Se dezosează puiul, se curăţă ardeiul şi ceapa. Caşcavalul, puiul şi ardeiul se taie fâşii. Ceapa se taie solzişori. Se pun ingredientele tăiate în tortilla şi se rulează. Dacă sunt prea mari şi nu încap în tigaie le puteţi tăia în două. Pentru a fi siguri că nu se desfac se poate înfige câte o scobitoare în fiecare „clătită”. Se încinge uleiul, focul mediu-mare, treapta 6. Se prăjesc în ulei până se rumenesc, pe ambele feţe. Se scurg de ulei şi se pun în continuare la scurs, în picioare, într-o cană în care aţi pus în șerveţel pe fund. Se servesc calde cu smântână sau sos de friptură (barbecue).

Comments are closed.