Liberalii gorjeni cred în șansa lor la Consiliul Județean Gorj

Deși pleacă cu șansa a doua în bătălia pentru conducerea Consiliului Județean Gorj, liberalii gorjeni conduși de senatorul Ion Iordache cred că pot să învingă PSD-ul. Dacă PSD Gorj a mizat pe nume foarte cunoscute, PNL Gorj propune candidați tineri care s-au remarcat în diverse domenii.

Partidul Național Liberal Gorj a depus candidaturile la Consiliul Județean și Primăria Târgu Jiu, a anunțat organizația astăzi.

”Alături de Ion Iordache și Iulian Popescu sunt tineri, profesioniști din toate domeniile, oameni realizați profesional care au făcut performanță în domeniile în care activează.

Ne dorim un nou suflu în politica locală, oameni capabili să dea speranță gorjenilor că și județul nostru poate fi pe primele locuri în statisticile naționale.

Programul nostru pentru Gorj se concentrează pe transformarea județului într-un pol economic și turistic, un loc în care se vine, nu din care se pleacă”, comunică PNL Gorj.

La Consiliul Județean Gorj, prima poziție este ocupată de liderul PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, urmat de președintele PNL Tg-Jiu, Iulian Popescu. Pe locurile următoare se regăsesc Robert Filip, primarul orașului Rovinari, Alin Cărăgui, directorul Dechatlon și fosta jurnalistă Gabriela Târsu, specialist relații publice. Primarul comunei Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, medicul chirurg Claudiu Soare și directorul Direcției Ofertare Vânzare a CEO, Daniel Burlan, ocupă următoarele poziții pe lista PNL pentru Consiliul Județean Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *