Special

Politică

Istorie

Gorjul

Patrimoniu

Home » Magazin » Păstrăv la cuptor

Păstrăv la cuptor

Submitted by on 8 December 2009articol citit de 2,817 ori | No Comment
Dificultate: medie | Timp: 1 h 30 min.

Dificultate: medie | Timp: 1 h 30 min.

4 pastravi;
1 catel de usturoi;
ulei de masline;
1 pahar vin alb;
sare, piper, boia;
1 lamaie;
rozmarin proaspat/uscat;
patrunjel proaspat.

Mod de preparare: Curatam si spalam pestii, ii lasam sa se usuce un pic si ii condimentam cu sare, piper si boia. Punem pestii intr-o tava unsa cu ulei de masline. Adaugam ace de rozmarin in interiorul pestilor si cate o bucata de ustuoi zobit. Turnam un pahar cu vin, presaram de data aceasta peste pesti cateva ace de rozmarin si mai adaugam cateva bucati de usturoi zobit. Dam la cuptor pentru aproximativ 30-40 de minute.
Mentiuni: Servim alaturi de bucatele de lamaie si decoram cu patrunjel proaspat.

Comments are closed.