Usturoiul, un adevarat laborator chimic

Loading

Usturoiul este febrifug, tonic muscular, antireumatismal, detoxifiant, sudorific, are efect anticarcinogenetic, fiind şi afrodisiac. Medicina populară aminteşte folosirea acestuia drept leac împotriva căderii părului.
Tratamente preventive cu usturoi se fac in caz de tromboza, tromboflebita; cancer de colon si cancer gastric; cancer de esofag si laringe; cancer de rect; infarc miocardic; diabet; gripa; viermi intestinali.
Tratamente interne cu usturoi se folosesc in caz de raceala (rinita, bronsita, laringita); ateroscleroza; efeminare la barbati; circulatie deficitara; adjuvant in HIV/SIDA; hipertensiune.
Tratamente externe cu usturoi se recomanda in caz de candida bucala; boala piciorului de atlet; chelie, pelada barbii.
Pornind de la aceste premize, LABORATOARELE MEDICA au creat o serie de produse avand ca principal component usturoiul.
USTUROI & GINSENG – Combinaţie unică de principii active naturale ce susţin organismul în perioade caracterizate de o imunitate scăzută (antimicrobian natural); diminuează oboseala fizică şi psihică; sunt revigorante pentru activitatea sexuală, fiind de ajutor în cazul asteniei sexuale survenite pe fond de oboseală fizică şi stres. În plus, produsul are efecte benefice la nivel cardiovascular reducând valorile colesterolului şi riscul de agregare plachetară (formarea trombuşilor sangvini).

USTUROI & PĂDUCEL & VÂSC – Substanţele active ale ingredientelor ajută la reglarea ritmului cardiac (adăugarea vâscului în formulă potenţează capacitatea bradicardizantă) şi la normalizarea valorilor tensiunii arteriale; împiedică aderarea plăcilor de aterom la pereţii interiori ai vaselor de sânge (astfel îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi micşorează efortul inimii).
USTUROI & PROPOLIS – Datorită formulei sale produsul este hipotensiv; poate reduce depunerile de aterom; creşte capacitatea de apărarea a organismului faţă de microorganismele patogene; favorizează eliminarea viermilor intestinali.
Consumul de usturoi nu este recomandat femeilor care alapteaza, deoarece anumite substante pe care le contine se transmit in lapte, dandu-i un gust neplacut si facand posibile probleme gastrice ori intestinale la sugar. Usturoiul se va administra cu prudenta si in cazul persoanelor cu gastrita in faza de criza, precum si celor cu enterita ori cu colita de fermentatie. Aceeasi prudenta este recomandata si in cazul persoanelor cu boli pulmonare insotite de tuse seaca, sanguinolenta, unde poate amplifica inflamatia. Cercetari recente arata ca este de dorit ca persoanele care urmeaza sa suporte o interventie chirurgicala sa nu consume usturoi cu 10 zile inainte de operatie, deoarece proprietatile antiagregante plachetare ale usturoiului fac cicatrizarea mai lenta. Aceasta observatie are caracter de recomandare si nu de contraindicatie.
Pentru mai multe detalii sau comenzi va rugam sa sunaţi la numarul 021.351.47.77, 0724 330 875 sau sa accesaţi site-urile nostre: www.medicalab.ro si www.pronaturashop.ro .