VIDEO INCREDIBIL: Hardwell a înjurat SAGA Festival direct pe scenă și și-a anulat concertul

Renumitul DJ și producător olandez Hardwell a avut o apariție incredibilă la SAGA Festival din București, desfășurat între 5 și 7 iulie. În timpul show-ului său, artistul s-a confruntat cu dificultăți tehnice care l-au obligat să întrerupă muzica și să ia microfonul pentru a-și exprima nemulțumirea față de organizatori, folosind un limbaj dur și acuzând că nu a fost plătit corespunzător.

Concertul lui Hardwell a fost practic anulat, la doar câteva minute de la început, din cauza problemelor cu echipamentele și a lipsei plății conforme, potrivit acestuia. El a luat microfonul să-și exprime nemulțumirile în fața publicului, a înjurat, pur și simplu, la final, festivalul, și a plecat de pe scenă. Organizatorii au răspuns rapid și ironic pe rețelele sociale, afirmând că artistul a fost remunerat conform contractului și că scena a funcționat impecabil pentru un alt artist de top, Will Sparks.

„Ei bine, Hardwell, ne pare rău că Rita Ora, Sick, Loreen și toți DJ-ii de pe alte cinci scene au ajuns să joace în prima zi de SAGA și tu nu.

Echipamentul a călătorit tocmai din Olanda, la fel ca tine. Același set pare să meargă perfect pentru Will Sparks chiar acum.

Am muncit din greu să construim SAGA de anul acesta pentru artiștii și ravers-ii noștri. Am fi rezolvat orice problemă tehnică fără efort și rapid, dacă ne-ai fi lăsat și nu ți-ai fi oprit setul atât de repede. Am făcut tot ce am putut pentru a vă satisface solicitările, inclusiv plățile convenite.

Ne pare rău fanilor tăi. Le-ar fi plăcut să te vadă în sfârșit cântând în București.

Doar iubire, și vă dorim numai bine. SAGA”, au transmis organizatorii.

Festivalul a atras fani din toate colțurile lumii încă din prima seară. Printre artiștii de renume care urmau să urce pe scenă în cele trei zile de festival se numărau Nicki Minaj și Armin Van Buuren.

3 Comments on “VIDEO INCREDIBIL: Hardwell a înjurat SAGA Festival direct pe scenă și și-a anulat concertul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *