Simpozionul Interregional „Stagiile de practica – o cale spre piata muncii”

Loading

Începând cu 1 septembrie 2009, Colegiul Tehnic Nr. 2 Tg – Jiu, a demarat proiectul „STAGIILE DE PRACTICA – INVESTITIE PENTRU VIITOR”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, implementat în parteneriat cu ADMINISTRATIA NAȚIONALĂ „APELE ROMANE” DIRECTIA DE APE JIU- CRAIOVA SISTEMUL DE GOSPODARIRE A APELOR GORJ şi AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI GORJ.
În cadrul proiectului se va desfăşura în luna noiembrie 2010 Simpozionul Interregional „Stagiile de practica – o cale spre piaţa muncii”. Simpozionul are ca obiectiv general angajarea elevilor şi cadrelor didactice în cercetarea mediului înconjurător şi găsirea unor soluţii pentru protejarea acestuia. În cadrul simpozionului sunt prevăzute secţiuni atât pentru elevi cât şi pentru cadre didactice, după cum urmează:
I. CONCURS INTERREGIONAL : Stagiile de practică – o cale spre piaţa muncii, care cuprinde secţiuni adresate atât elevilor de liceu, dar şi elevilor din clasele VII-VIII de gimnaziu:
1.   FOTOGRAFIE
2. SECŢIUNEA  ŞTIINŢIFICĂ (PROIECTE DERULATE ÎN TIMPUL STAGIILOR DE PRACTICĂ, ESEU ŞTIINŢIFIC)
3.  SECŢIUNEA SPOT, FILM-SCURT METRAJ
4. SECŢIUNEA INFORMATICĂ- PREZENTĂRI POWERPOINT
II.SECŢIUNEA PENTRU CADRELE DIDACTICE
SIMPOZION INTERREGIONAL – « Stagiile de practică – o cale spre piaţa muncii »
Simpozionul se va realiza prin comunicări în care abordarea teoretică se va  îmbină cu exemple concrete de realizare a stagiilor de practică cu mijloacele proprii ale fiecărei discipline, exemple de buna practică, experienţa fiecărui cadru didactic fiind preţioasă şi utilă.
Se va redacta o revista a simpozionului cu ISBN în care se vor publica lucrările acceptate de comitetul ştiinţific al simpozionului şi un catalog în care vor figura toate lucrarile prezentate.
Lucrările simpozionului vor avea loc în Sala de festivităţi a Colegiului Tehnic Nr. 2
Tg-Jiu, Strada Victoriei nr. 132-134, joi, 25 noiembrie 2010, începând cu orele 12,00.
Alte informatii puteti obtine la  adresele:
http://gsimc.licee.edu.ro
http://fsestagiipractica.ro
http://stagiipractica.blogest.ro
Pe aceste site-uri se regăsesc detalii referitoare la secţiunile si programul simpozionului, condiţiile de redactare a lucrărilor, termenele limita,  alte informaţii utile, precum si formularul de înscriere.
Prof. Codruţa Bîzocu , Colegiul Tehnic Nr. 2 Tg-Jiu