Ingrediente:
un pachet foi de placinta din comert;
1kg branza dulce;
8 oua;
200g zahar;
1 pliculet zahar vanilie;
1 lingurita esenta vanilie;
coaja portocale;
100g stafide;
unt pt uns.
Mod de preparare: Într-un bol mare se bat ouăle cu zahărul şi treptat se adaugă brânza dulce, apoi se pun stafidele şi zahărul vanilat, esenţele, coaja de portocale şi se amestecă bine. Într-o tavă unsă cu unt se pun 3 foi pe care le ungem şi pe ele cu unt. Apoi turnăm jumătate din compoziţia de brânză, iar punem 3 foi unse cu unt, şi iar turnam restul de compozitie, deasupra se pun 3-4 foi de plăcintă şi se ung cu unt inclusiv cea de deasupra. Se coace circa 40 minute la foc potrivit.
Mentiuni: Se poate face si cu foi de casa si este mai delicioasa.