Special

Politică

Istorie

Gorjul

Patrimoniu

Home » Magazin » Salata de boeuf

Salata de boeuf

Submitted by on 16 December 2009articol citit de 5,723 ori | No Comment
Dificultate: redusa | Timp: 1 h 30 min.

Dificultate: redusa | Timp: 1 h 30 min.

Ingrediente:
300 g rasol de vaca;
4 cartofi;
2 morcovi;
1 radacina de patrunjel;
1 telina mica;
200 g mazare;
10 castraveti murati;
1 gogosar acru;
200 g maioneza
frunze de patrunjel verde;
mustar;
sare si piper dupa gust.

Mod de preparare: Se fierbe carnea cu morcovii, telina, patrunjelul, cartofii in coaja si mazarea separat. Se curata cartofii de coaja, se taie cubulete, se taie pe rand cubulete si celelalte legume. Se taie cubulete mici si carnea si muraturile. Muraturile se scurt de zeama. Se pune totul intr-un vas, se amesteca, se adauga si mazarea, sarea, piperul, putin mustar si o parte din maioneza. Se aranjeaza totul pe un platou, se da forma cu cutitul si se acopera cu restul de maioneza.
Mentiuni: Salata de boeuf se poate transforma in preparat vegetarian, daca nu puneti carne si faceti maioneza fara ou, doar din mustar.

Comments are closed.