Pachetul răceală şi gripă

pachet-raceala-si-gripaSchimbarile bruste de temperatura cresc frecventa de aparitie a racelilor si virozelor.
Pentru a te ajuta, dr. Ionut Moraru iti PROpune „Pachetul Raceala & Gripa”. In el vei gasi tot ce este necesar pentru a reduce riscul de aparitie al virozelor cailor respiratorii superioare, cat si din sfera ORL, dar si pentru a grabi refacerea in cazul instalarii acestora.
Sunt asociate produse pentru toate categoriile de varsta, produse ce stimuleaza apararea nespecifica a organismului; ce au proprietati expectorante, antibacteriene si antivirale; amelioreaza starea de disconfort asociata starilor gripale (dureri musculare, febra, frisoane, rinoree ,tuse, cefalee, etc.).
De asemenea, pachetul contine solutie de lavaj nazal (indepartarea alergenilor si mucozitatilor, precum si usurarea respiratiei) si frectie pentru a alunga febra si durerile musculare.
PACHETUL RĂCEALĂ & GRIPĂ conţine: Ceai Răceală & Gripă®; Răceală & Gripă® forte – cu vitamina C & Zinc; Sirop Răceală & Gripă® forte; Frecţie Răceală & Gripă®; Propolis C®; Nazomer® forte cu nebulizator; Sare de baie cu ulei Eucalipt ®.
Pentru mai multe detalii sau comenzi sunaţi la numarul 021.351.47.77 sau accesaţi site-ul nostru: www.pronaturashop.ro sau scrieţi-ne pe adresa medica@softnet.ro.