Special

Politică

Istorie

Gorjul

Patrimoniu

Home » Magazin » Reţetă mâncare de cartofi

Reţetă mâncare de cartofi

Submitted by on 3 March 2010articol citit de 1,949 ori | No Comment
Timp: 1 ora | Dificultate: redusă

Timp: 1 ora | Dificultate: redusă

Ingrediente

1/2 kg cartofi,
2 cepe,
3-4 roşii,
pasta de tomate,
2 buc ardei,
1 morcov,
puţină ţelină,
mărar,
pătrunjel verde,
sare, piper

Ceapa se curăţă, se spală ,se taie mărunt sau peştisori şi se înăbuşă în puţin ulei şi apă fiartă până devine sticloasă, se adaugă morcovul, ţelina şi ardeiul tăiat cubuleţe. Se toarnă apă fierbinte şi se lasă să fiarbă. Cand sunt aproape fierte se adaugă cartofii curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi cubuleţe. Cand sunt aproape fierţi se adaugă roşiile tăiate mărunt, puţin suc de roşii sau pastă de tomate. Se potriveste de sare şi condimente.
Menţiuni: Când a scăzut suficient şi sunt fierte legumele adăugaţi verdeaţa tocată mărunt şi opriţi focul.

Comments are closed.