Special

Politică

Istorie

Gorjul

Patrimoniu

Home » Magazin » Reţetă pui umplut cu ciuperci

Reţetă pui umplut cu ciuperci

Submitted by on 2 June 2010articol citit de 1,827 ori | No Comment

Dificultate: redusă | Timp: 15 min.

Ingrediente:
o felie de cascaval taiata foarte subtire;
cateva ciuperci champinion taiate fin de tot;
sare;
piper;
putin codiment pentru pui;
ou batut;
faina;
pesmet;
ulei pentru prajit;
cartofi.

Mod de preparare: Pregătim pieptul de pui condimentându-l bine cu sare, piper, condimente pentru pui sau legume deshidratate și îi facem o incizie transversală, lăsând doar o margine de un cm pe lateral. Pe o felie de cașcaval așezăm ciupercile tăiate mărunt. Pliem cașcavalul și îl punem în portofelul de piept de pui și închidem, presăm ușor cu degetele. Trecem apoi prin făină de grâu, ouă bătute ca și pentru omletă și prin pesmet și prăjim în ulei fierbinte, lăsând la foc mic. Întoarcem la interval de aproximativ 3 minute și lăsăm la foc mic să fie pătruns bine.

Mentiuni: Se poate servi cu cartofi prajiți.

Comments are closed.