Pregateşte-te pentru vară!

MASCA DE FAŢĂ CU NĂMOL- Masca de faţă are în compoziţie: nămol sapropelic, argilă, extract de morcov, extract de struguri roşii, extract de ginkgo biloba, suc de aloe vera, ulei de măsline extravirgin, miere polifloră şi parfum, fiind potrivită tuturor tipurilor de ten. Are rol detoxifiant, revigorant, menţinând supleţea şi frumuseţea tenului şi eliberand porii; hidrateaza si hraneste pielea.
Micile particule sapropelice ale nămolului ajută la descuamarea pielii, au efect antioxidant, încetinind apariţia ridurilor. Argila este cunoscută pentru eficacitate în tratamentul cosmetic şi dermatologic, reducând micile leziuni create la nivelul dermului. Beta carotenul este o provitamină a vitaminei A ce ajută la menţinerea integrităţii pielii, grăbind procesele de vindecare a rănilor şi reducând efectul radiaţilor ultraviolete. Extractul de struguri roşii este un veritabil elixir al tinereţii, iar extractul de ginkgo biloba îmbunătăţeşte circulaţia la nivelul dermului, preluând mai eficient cantităţi mari de produşi metabolici toxici şi aducând nutrienţi. Sucul proaspăt de aloe vera are un efect antiseptic, dezinfectant şi poate stimula regenerarea celulară. Uleiul de măsline extravirgin este un preţios ajutor al frumuseţii, bogat în vitamina A, fier, 85% acizi graşi nesaturaţi  şi acizi graşi saturaţi în proporţie de 15%. Datorită efectului hidratant şi antioxidant oferit de miere, pielea ta va avea parte de o dulce catifelare.
Masca se aplică de două ori pe săptămână după o prealabilă demachiere. Se lasă să acţioneze 30 de minute (până la completa uscare) după care se îndepărtează cu apă călduţă.
Pentru mai multe detalii si comenzi sunaţi la numarul 021.351.47.77 sau accesaţi site-urile nostre: www.medicalab.ro si www.pronaturashop.ro sau scrieţi-ne pe adresa medica@softnet.ro.