C.C. „Virgil Madgearu”, Şcoală Europeană

Conducerea C.C.V.M. şi reprezentanţii ISJ la întâlnirea cu Ecaterina Andronescu
Conducerea C.C.V.M. şi reprezentanţii ISJ la întâlnirea cu Ecaterina Andronescu

In palmaresul reusitelor din acest an scolar al Colegiului Comercial “Virgil Madgearu” se inscrie si castigarea competitiei “Scoala Europeana”, in urma evaluarii a 120 unitati de invatamant din toata tara.
Premierea celor 42  de scoli, castigatoare la a 6-a editie a Competitiei “Scoala Europeana”, a avut loc in data de 29 mai 2009 la Palatul Parlamentului, Sala “Spiru Haret”. Liceul nostru, ca unic participant din Judet la acest eveniment, a fost reprezentat de domnii directori Ciungu Petre si Ciontea Marin si elevul Lucaci Vasile Robert, insotiti de inspector de specialitate, Zaharia Claudia si inspector general adjunct, Isvan Ion.
La festivitatea de decernare a certificatelor si plachetei  “Scoala Europeana 2009” a participat si Ministrul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, doamna Ecaterina Andronescu, ce a felicitat si a inmanat premiul domnului director Ciungu Petre.
Acest eveniment incununa demersul instructiv-educativ de cativa ani ai liceului nostru in ceea ce priveste participarea la programe, parteneriate internationale si comunitare, la activitati educative scolare si extrascolare, ceea ce inseamna dezvoltarea dimensiunii europene a educatiei.
Daca Colegiul Comercial “Virgil Madgearu”  a repurtat acest success, totul se datoreaza unei echipe de profesori care a alcatuit portofoliul de participare la aceasta competitie. Coordonatorul acestui proiect a fost director prof. dr. Petre CIungu, iar membrii au fost urmatorii profesori: Popescu Mihaela, Ciontea Marin (director adjunct), Popescu Melania, Giorgi Isabela, Voinea Oana, Dan Aurelia, Ciungu Cristina, Medar Elena, Dobrescu Sorin si Ciortan Mihai Alexandru.
Speram ca acest certificat sa fie reinnoit peste 3 ani prin activitatea si realizarile colegiului nostru.
Prof. Elena Medar

One Comment on “C.C. „Virgil Madgearu”, Şcoală Europeană”

  1. Felicitari colectivului si mai ales domnului director Petre Ciungu, motorul care a mobilizat energiile creatoare ale acestui minunat colectiv!
    Va doresc succes in continuare si sa aplicati si la ..mondiale!

Comments are closed.