„Arme” naturale pentru imunitate

vapo-forteOdată cu sezonul rece şi apariţia diferitelor tipuri de gripă, organismul nostru este din ce în ce mai ameninţat. Acesta este principalul motiv pentru care trebuie să acţionăm imediat, luând măsuri eficiente care să ne protejeze pe o perioadă de timp îndelungată. Dar până a ajunge la soluţiile oferite de medicina alopată (vaccinul), putem schimba câte ceva în regimul nostru de viaţă.
Pe lângă sport, gândirea pozitivă şi alimenteţia sănătoasă, LABORATOARELE MEDICA vă recomandă întărirea sistemului imunitar cu ajutorul fitoterapiei.
Folosiţi astfel produse cu efect antiviral, antibacterian şi imunostimulator: NONI( capsule sau sirop); ECHINACEA C®  (capsule sau ceai); CĂTINA TIBETANĂ; SHIITAKE & MAITAKE; PROPOLIS & Vitamina C; CAT’S CLAW; IMUNOROYAL JUNIOR®; USTUROI & PROPOLIS®; IMUNOFORT; PHYTO ASPIRINC.
Se pot folosi inhalaţii cu VAPO FORTE; instilaţii nazale cu NAZOMER HA; aplicaţii externe cu FRECŢIE Răceală & Gripă; băi cu SARE RĂCEALĂ ŞI GRIPĂ.
Automedicaţia nu este recomandată, prezentaţi-vă la medicul curant!
Pentru mai multe detalii sau comenzi sunaţi la numărul 021.351.47.77 sau accesaţi site-urile nostre: www.pronaturashop.ro şi www.medicagroup.ro sau scrieţi-ne pe adresa medica@sofnet.ro.