Special

Politică

Istorie

Gorjul

Patrimoniu

Home » Magazin » Tocana de legume cu orez

Tocana de legume cu orez

Submitted by on 6 October 2009articol citit de 9,146 ori | No Comment
Dificultate: medie | Timp: 1 h.

Dificultate: medie | Timp: 1 h.

Ingrediente:
2 kg morcov ;
2 kg ardei ;
2 kg rosii;
2 kg ceapa;
1 l ulei;
300 g orez;
Sare;
Foi de dafin;
Piper.

Mod de preparare: Se curata legumele si se spala, apoi se toaca in bucati nu foarte mari. Intr-un vas se caleste ceapa apoi se adauga morcovul, ardeiul si rosiile taiate bucati. Orezul se fierbe separat de legume. Cand sunt facute legumele se baga la cuptor. Se amesteca din cand in cand, iar in momentul in care iese uleiul la suprafata, e gata. Se pune in borcane si se sterilizeaza.
Mentiuni: Se poate servi in zilele de post.

Comments are closed.