Leacuri verzi pentru menopauză

menoconfort_30cps_371LABORATOARELE MEDICA  vin si de aceasta data în sprijinul  femeilor, printr-o gamă largă de produse naturiste: SOIA, APIPROPOLEN, MENO CONFORT, MACA.
MENO CONFORT aduce un aport însemnat de fitoestrogeni ce contribuie la reechilibrarea hormonală a femeilor aflate la menopauză. Reduce disconfortul asociat acestei perioade (bufeuri, roşeaţă, dispoziţia schimbătoare). Are în compozitie pulbere de kudzu (folosită în medicina chineză drept sursă de fitoestrogeni, substanţă ce se comportă asemenea  hormonilor estrogeni umani – este de ajutor femeilor ce intră la menopauză reglând balanţa hormonală şi scăzând disconfortul asociat acestei perioade (bufeuri, palpitaţii, etc.); în plus, contribuie la diminuarea valorilor colesterolului seric); soia; lemnul dulce (aport de fitoestrogeni, ce potenţează activitatea plantelor mai sus amintite); ginsengul alb, ce conţine ginsenozide, substanţe active ce cresc capacitatea de adaptare a organismului; atomizatul din larve de trântor şi  lăptişorul de matcă ; sunătoarea,  ce induce o stare de linişte benefică pentru calmarea dispoziţiilor schimbătoare asociate menopauzei.
Produsul, tonic general, menţine starea de bine a femeii aflate la menopauză.
Dr. Ionuţ Moraru vă PROpune o utilizare combinata a produselor prezentate. Pentru mai multe detalii si comenzi sunaţi la numerele 021.351.47.77 sau 0724.330.875, accesaţi site-ul nostru : www.pronaturashop.ro  sau scrieţi-ne pe adresa medica@softnet.ro

2 Comments on “Leacuri verzi pentru menopauză”

Comments are closed.