Ziua Europeană a Parcurilor Naționale – Un Eveniment de Neuitat, la Muzeul Județean Gorj!

Evenimentul dedicat Zilei Europene a Parcurilor, desfășurat vineri, sub deviza „Vote for Nature!”, la Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu”, a fost un real succes. Au participat elevi ai Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu”, precum și copii de la grupa cu înscriere individuală a Programului de Educație Muzeală, cu toții bucurându-se de diverse activități, ce s-au dovedit de-a dreptul captivante.

Participanții au avut ocazia să vadă expoziția Parcului Național Defileul Jiului, care a prezentat 30 de fotografii ce ilustrează cele mai relevante și spectaculoase imagini din parc.

De asemenea, cei prezenți și-au pus creativitatea la încercare, confecționând pandantive pe lemn, inspirate din frumusețea imaginilor surprinse în expoziție, dovadă că natura a fost ceva unic pentru ei în această zi specială.

„O dată cu expoziția Parcului Național Defileul Jiului, participanții au avut ocazia să viziteze și expoziția marelui pictor Corneliu Baba, prezentă la Târgu Jiu pentru câteva săptămâni. Ei au fost încântați să vadă atât imagini din natură surprinse de fotografi iscusiți, cât și tablouri pictate de un celebru artist.

Mulțumim tuturor pentru implicare și pentru susținerea eforturilor de promovare a turismului responsabil și a conservării naturii!”, este mesajul organizatorilor.

Organizatori:

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva

Administrația Parcului Național Defileul Jiului

Consiliul Județean Gorj

Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu”

One Comment on “Ziua Europeană a Parcurilor Naționale – Un Eveniment de Neuitat, la Muzeul Județean Gorj!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *