400 g carne fragedă de vită
125 g ciuperci
100 g muguri de porumb conservă
125 g mazăre congelată
1 linguriţă de ghimbir tocat
1 fir de ceapa verde
2 linguri vin de orez
2 linguri amidon
2 linguri sos de stridii
1 lingura sos de soia
1 linguriţă zahăr maro
1/4 linguriţă sare
2-3 linguri ulei pentru prăjit
Se taie carnea de vită în fâşii de 5 cm şi lăţime 1 cm. Se pun într-un castron şi se amestecă cu sosul de soia, vinul de orez şi zahărul. Se amestecă bine şi se lasă la marinat 30 de minute. Între timp se curăţă ciupercile şi se taie felii. Dacă aveţi muguri de porumb tăiaţii în 2. Se taie ceapa verde în bucăţele de 2-3 cm. Se pune uleiul la încins şi se pune carnea. Se amestecă continuu până se schimbă la culoare. Se scoate carnea din tigaie şi se păstrează caldă. În grăsimea rămasă se pune ceapa, ghimbirul şi legumele. În caz că nu este suficientă se mai pune o lingură de ulei. Se amestecă 3-5 minute. Se pune din nou carnea alături de sosul de stridii şi puţină sare. Se amestecă puţin şi se serveşte cald pe un pat de orez simplu.