300 g carne de pui sau vită
1 Se taie puiul in făşii subţiri. Se amestecă cu amidonul şi sosul de soia. Se lasă la marinat minim 30 de minute, maxim 2 ore. 2 Se curăţă ghimbirul şi usturoiul; se toacă mărunt cu cuţitul. Ciupercile curăţate se taie lamele. Se încinge o lingură de ulei, se adaugă ghimbirul şi usturoiul şi se prăjesc până încep să capete o culoare aurie. 3 Se adaugă puiul şi se prăjeşte până se rumeneşte uşor. Când este gata se pune într-un castron şi se acoperă. Se încinge şi restul de ulei şi se adaugă ciupercile. Se lasă să scadă. Între timp se taie ceapa în bucăţele de 1-2 cm. Când ciupercile sunt aproape gata se pune ceapa. Se mai prăjesc 2 minute. Se adaugă puiul, zahărul, oyster sosul şi eventual puţin piper sau fâşii de ardei iute. 4 Se serveşte cald pe un pat de orez simplu sau cu ou. Pentru aspect se poate decora cu fâşii de ardei iute roşu.