Leacuri verzi pentru menopauză

Deşi nu e boală, menopauza creează mai multe neplăceri femeii: cicluri menstruale neregulate; bufeuri; modificari la nivelul dispozitiei( dureri de cap, nervozitate, oboseala, insomnii, anxietate); dificultate de concentrare, tulburari de memorie; scaderea lubrifierii vaginale si a dorintei sexuale; luarea in greutate; modificari ale pielii care devine mai fina, ridurile devin mai evidente, dureri.
Dr. Ionuţ Moraru va PROpune şi de această dată o gamă de produse naturiste în sprijinul  femeilor, din care vă prezentăm: Ignam Salbatic şi Meno Confort.
Ignamul sălbatic este cunoscut pentru efectele sale benefice in tratarea diverselor afecţiuni specifice femeilor: reducerea durerilor menstruale, menţinerea densităţii osoase normale şi redarea confortului in perioada menopauzei. In plus, reglează tranzitul intestinal; stimulează secreţia biliară; hipocolesterolemiant; hipoglicemiant; antiinflamator.
Meno Confort® aduce un aport însemnat de fitoestrogeni ce contribuie la reechilibrarea hormonală a femeilor aflate la menopauză. Reduce disconfortul asociat acestei perioade (bufeuri, roşeaţă, dispoziţia schimbătoare). Are în compoziţie pulbere de kudzu (folosită în medicina chineză drept sursă de fitoestrogeni, substanţa ce se comportă asemenea  hormonilor estrogeni umani; soia; lemnul dulce (aport de fitoestrogeni, ce potenţează activitatea plantelor mai sus amintite); ginsengul alb ce conţine ginsenozide, substanţe active ce cresc capacitatea de adaptare a organismului; atomizatul din larve de trântor şi  lăptişorul de matcă; sunătoarea  ce induce o stare de linişte benefică pentru calmarea dispoziţiilor schimbătoare asociate menopauzei.
Produsele prezentate mai sus sunt disponibile in farmacii si plafare. Pentru mai multe detalii sau comenzi sunaţi la numerele 021.351.47.77 sau 0724.330.875 sau accesaţi site-urile nostre :www.medicalab.ro si www.pronaturashop.ro!