2 buc. piept de pui
1 ceapă mare
1 lingură de făină
50 ml supă de vacă
200 ml vin de Marsala sau Lacrima lui Ovidiu
350 g ciuperci din conserva
ulei, sare, piper
paste – opţional
Puiul se spală, se curăţă, se taie în 4 bucăţi şi se bate cu ciocanul de şniţele. Ca să nu sară bucăţi de carne se poate înveli în folie de plastic şi astfel sa-l bateţi. Se tăvăleşte prin făină. Se prăjeşte în puţin ulei sau unt până se rumeneşte pe ambele feţe. Într-o tigaie se pune la călit în puţin ulei şi puţină apă ceapa. Se lasă până devine translucidă amestecând din când în când. Se adaugă ciupercile, se amestecă şi se mai lasă 5 minute. Se pune supa şi vinul. Se mai lasă 5 – 10 minute până mai scade puţin. Daca aveţi paste: se pun pastele fierte şi scurse de apă în sos şi se amestecă, astfel ne mai fiind nevoie să lăsaţi sosul să scadă.