2 ouă
200 g carne de pui
1 ceapa medie
1 linguriţă de ghimbir
1 căţel mare de usturoi
4 fire de ceapă verde
200 g creveţi gătiţi
250 g mazăre congelată
3 linguri de sos de soia (light)
1 pahar de orez
2 linguri de ulei
sare, piper
Se fierbe orezul cu 3 pahare de apa şi puţină sare. Se bat bine cele 2 ouă cu puţina sare si piper. Într-o tigaie se încinge o lingura de ulei şi se prăjesc ouăle, fără să le amestecaţi. Se rulează omleta si se taie fâşii de un centimetru. Se taie cubuleţe ceapa, se pisează usturoiul şi ghimbirul şi se pun în tigaia în care s-a încălzit o lingură de ulei. Se amestecă un minut având grija sa nu se ardă. Se adaugă partea verde de la ceapă, mazărea, sosul de soia, carnea de pui tăiată felii de 1 cm şi creveţii tăiaţi după preferinţă sau întregi. Se încălzesc bine şi se adaugă orezul fiert. Se vor prăji 5 minute. Se pune pe un platou şi se decorează cu fâşii de omletă.