Peste 100 de elevi ia meditaţii gratuite de la «Magheru»

Loading

Elevii de clasa a XII-a se pregătesc asiduu
Elevii de clasa a XII-a se pregătesc asiduu

Examenul de Bacalaureat s-a dovedit un examen greu de trecut de către liceeni în ultimii ani, lucru de care au ţinut cont cei de la Colegiul Tehnic « General Gheorghe Magheru ». Chiar dacă anul trecut peste 80% dintre absolvenţii de aici au promovat Bacalaureatul, prioritatea pregătirii temeinice a rămas valabilă. Astfel, peste  100 de elevi sunt în aceste zile la meditaţiile gratuite oferite deacest liceu.
Cu toate că este perioadă de vacanţă, la Colegiul Tehnic « General Gheorghe Magheru » este agitaţie mare. Foarte mulţi tineri au venit la cursurile gratuite oferite de liceu semn că în vară vor să promoveze Bacalaureatul. Nu s-ar zice, după agitaţia din clase şi de pe coridoare că ar fi vacanţă.

O săptămână de meditaţii

Marius Buzera, directorul Colegiului Tehnic « General Gheorghe Magheru », ne-a declarat că pregătirea vizează toate materiile de examen dar se pune un accent deosebit pe disciplina Matematică unde s-a constat că elevii de învăţământ tehnologic întâmpină dificultăţi.
« Ne-am propus, spune Marius Buzera-un program de pregătire care să acopere toate necesităţile şi programa de examen. Astfel, la disciplina Matematică ca exemplu, rezolvarea, din culegerile de probleme, a câtorva probleme asemănătoare cu cele deja rezolvate (pentru consolidarea cunostintelor)sau  rezolvarea problemelor date la Bacalureat sau la Admiterea in Facultate referitoare la capitolul respectiv  sunt oopţiune pentru colegii mei. Mă bucură prezenţa masivă a elevilor,ne arată seriozitate ! »