La C.C. „Virgil Madgearu”, rezultatele vorbesc

La Colegiul Comercial „Virgil Madgearu”, elevii şi cadrele didactice muncesc şi obţin rezultate
La Colegiul Comercial „Virgil Madgearu”, elevii şi cadrele didactice muncesc şi obţin rezultate

Elevii Colegiului Comercial “Virgil Madgearu” au participat in fiecare an la olimpiadele nationale interdisciplinare care s-au desfăşurat in diverse orase.
Au reusit sa obtina rezultate foarte bune. La olimpiada nationala gazduita in 2007 la Câmpulung Muscel, in perioada 11-14 aprilie, eleva Alina Manuela Draiculescu din clasa a X-a profil Sevicii a obtinut o mentiune cu media 9,25. La proba practica a obtinut nota 9,50, lucrarea fiind desemnata cea mai buna din concurs. Profesorii indrumatori ai elevei au fost: Veronica Arjoca si Amalia Todorut. O alta eleva premiata la olimpiada nationala a fost Munteanu Mierla Bianca din clasa a XI-a economic care a obtinut tot o mentiune. Profesorii care au indrumat-o au fost: Veronica Arjoca, Amalia Todorut, Arsenie Madalina si Batranca Loredana.
În anul 2008 olimpiada nationala interdisciplinara s-a desfasurat la Arad. Eleva Munteanu Mierla Bianca din clasa a XII-a C, profil economic, a obtinut premiul al II-lea cu media 9,45 obtinand la proba practica nota 9,80 . Eleva a fost pregatita de profesoarele : Arjoca Veronica , Popescu Mihaela , Popescu Melania  si Militaru Ramona.
Premiul al III-lea a fost obtinut de eleva Spoiala Elena Aurelia din clasa a XIII-a specializarea gastronomie. Profesorii indrumatori ai elevei au fost : Voinea Oana , Popescu Melania , Giorgi Izabela si Arsenie Madalina.
Anul acesta, 2009, Olimpiada Nationala Interdisciplinara s-a desfasurat la Drobeta Turnu-Severin. Toti elevii participanti au obtinut medii peste 7 fiind premiati urmatorii: Lupu Atena Madalina  clasa a XI-a Turism – premiul al II-lea; Vâlcu Mihaela premiul al III-lea. Au fost pregatite de profesoarele: Giorgi Izabela, Olaru Valeria, Balosin Viorica si Balutoiu Mihaela. Mentiune a obtinut si eleva Iancu Cristina din clasa a XII-a administrative. A fost indrumata de profesoarele: Popescu Mihaela, Daniela Giorgi, Ungureanu Adelin si Olaru Valeria. Pe viitor le uram mult succes si dorim ca rezultatele obtinute sa fie si mai bune.
Prof. Veronica Arjoca C.C.V.M. Tg-Jiu