Expoziție personală la CCVM

Mirela Căpăţână, elevă în clasa a XI-a D la Colegiul Comercial “Virgil Madgearu” din Târgu-Jiu, anul I de pictură la cursurile Școlii Populare de Artă din Târgu-Jiu sub îndrumarea  profesoarei  Loreta Nicolcea va avea joi, 6 mai 2010, prima expoziție personală. Ideea expoziției personale a tinerei artiste aparține profesoarei Liliana Oniga care a încurajat-o și s-a ocupat de organizarea ei in cadrul liceului. Conducerea CCVM prin directorul Petre Ciungu a susținut această activitate  cu deschidere pentru zona creației artistice.
Tematica cuprinde structuri și naturi statice. Titlul expoziției simbolizează metamorfoza din sufletul oricărui om atunci când se întâlnește cu frumosul, cu lucrurile mărunte ale naturii dar esențiale. De asemenea, fiecare din creațiile proprii are istoria sa, agățându-se de trecut prin amintiri profunde care umplu de viață prezentul, dorind astfel să transmită un mesaj pozitiv generației din care mica dar promițătoarea artistă face parte.
„Intenția expoziției este să  promovăm cultura din domeniul artei și în același timp tinerele talente. De asemenea dorim  să aducem un plus de motivație tuturor celor care ascund în ei un sâmbure de artist și credem că prin aceasta activitate vom arata celor din jur că în această lume se mai găsesc încă talente excepționale precum Mirela Căpăţână”, spune Liliana Oniga.