Comunicat: Casa Județeană de pensii anunță o nouă tranșă de plecări în stațiune

Loading

Biletele de tratament se aprobă, în funție de solicitări  și de locurile disponibile în stațiuni
Biletele de tratament se aprobă, în funție de solicitări și de locurile disponibile în stațiuni

Bilete de tratament, seria 5

Marți,  08.04.2014, s-au primit 161 biletele de tratament pentru seria nr.5 cu plecare în perioada  19  –  22  APRILIE  2014 pentru stațiunile  Amara, Bala, Buziaș, Covasna, Geoagiu, Govora, Moneasa, Olanești și Slănic Prahova.
Nu s-au primit nici în această serie bilete pentru stațiunile  Covasna, Vatra Dornei, Eforie Nord, Felix, Herculane, deoarece nu s-au finalizat contestațiile.
Listele cu locurile aprobate și cele disponibile se află afișate la sediul Casei Județene de Pensii, iar mâine 09.04.2014 vor fi afișate și pe pagina de internet.
Persoanele  care au primit repartiție se pot prezenta, conform programului, pentru ridicarea biletelor cu: cupon pensie la luna 03.2014 ; actul de identitate ; bilet de trimitere de la medicul de familie pentru stațiunea repartizată, iar acolo unde este cazul – certificat handicap, plan recuperare, decizie sau hotărâre pentru legi speciale.

Program de eliberare

Programul de eliberare a biletelor este luni, miercuri, joi –  8ºº  –  12ºº.
În urma alocării automate, în funcție de punctajul obținut, au rămas disponibile 82 bilete de tratament, după cum urmează: Bala 10 ; Buziaș 12 ; Covasna 1 ; Geoagiu 9 ; Govora 29 ; Moneasa 3 ; Olănești 18.
Biletele aprobate și neridicate până în data de 15 aprilie  se redistribuie în data de 16 APRILIE 2014.
Următoarea serie va fi cu plecare în perioada  05  –  07 mai 2014.