Concertele de Zilele Municipiului Târgu Jiu se mută pe Stadion

În perioada 15-21 mai, se desfășoară  Zilele Municipiului Târgu Jiu 2023, autoritățile având pregătite evenimente pentru toate vârstele. Din cauza vremii nefavorabile, concertele, care erau anunțate în alte locații, au fost mutate pe Stadion.

„Vă invităm la Zilele Municipiului Târgu Jiu! Concertele pe care le organizăm începând de mâine (luni 15 mai n.n.) se mută pe Stadion! Am luat această decizie ca urmare a vremii defavorabile ce se anunță pentru săptămâna viitoare, iar arena sportivă poate adăposti un număr considerabil de spectatori.

Vă așteptăm, așadar, de luni, 15 mai, la deschiderea Zilelor Municipiului Târgu Jiu, care vor debuta cu Balul Liceelor – Miss Boboc Târgu Jiu 2023, de la ora 19:00; Irina Rimes va urca pe scena de la stadion începând cu ora 21:30; Seara se va încheia cu un spectacol cu efecte speciale. Intrarea pe arena sportivă se va face de pe esplanada din fața Primăriei Târgu Jiu, începând cu ora 18:00. Vă așteptăm cu drag!” a transmis Marcel Romanescu, primarul Municipiului Târgu Jiu.