CSM Târgu Jiu pierde pe terenul Bistriței / Gloria Bistrița – CSM Târgu Jiu 42-21

Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu a pierdut confruntarea din etapa a-25-a din Liga Florilor, în deplasare, pe terenul echipei Gloria Bistrița. Formația gazdă s-a impus cu 42-21. În înfrângerea suferită la Bistrița, Sabine Klimek, cu 4 goluri marcate, a fost cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu.

CSM Târgu Jiu a înregistrat cea mai drastică înfrângere din acest sezon. S-a întâmplat în runda cu numărul 25, pe terenul echipei de pe locul 3, Gloria Bistrița. A fost o repetiție pentru ambele echipe în perspectiva meciului din Final 4-ul Cupei României, de săptămâna viitoare. Câștig de cauză din această confruntare a avut echipa din Bistrița, medaliată cu bronz în această ediție de campionat.

CSM Târgu Jiu vrea să facă repede uitat acest eșec și să prezinte o altă față la partida din Final 4-ul Cupei României. Antrenorul echipei gorjene, Liviu Andrieș, crede cu tărie că evoluția de la Bistrița nu reflectă cu adevărat nivelul echipei arătat în acest sezon. ”A fost un meci în care am întâlnit medaliata cu bronz a campionatului, însă diferența de scor ne face să ne punem anumite semne de întrebare. Cu toate acestea vreau să trecem cât putem de repede peste acest eșec și să ne pregătim pentru Final 4-ul Cupei Romaniei de săptămâna viitoare și să arătăm o cu totul altă față. Credem cu tărie ca nivelul echipei este cu totul altul și sper să demonstrăm asta în meciul următor, în care vom întâlni tot Gloria Bistrița”.

CSM Târgu Jiu se va întoarce săptămâna viitoare la Bistrița, pentru meciurile din Final 4-ul Cupei României. În ultima etapă din Liga Florilor, CSM Târgu Jiu va juca, pe teren propriu, cu Dunărea Brăila, pe 26 mai.