Zilele „Elvira Godeanu” la final

Loading

Zilele „Elvira Godeanu” au ajuns la final, evenimentul marcând 30 de ani de la înființarea Teatrului Dramatic din Târgu Jiu care poartă numele celebrei artiste române.

„Și am ajuns la finalul Zilelor „Elvira Godeanu”, un eveniment ce reprezintă, de fapt, un început. Am început stagiunea și o nouă etapă din viața minunată a Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu.

Au fost 11 zile de foc pentru noi, pentru echipa alături de care am muncit zi și noapte. Eforturile noastre au fost încununate de succes și suntem copleșiți de reacția publicului. Ne-ați făcut fericiți prin prezența dumneavoastră, prin faptul ca ne-ați fost alături pas cu pas, prin aplauzele dumneavoastră.

Mulțumim, așadar, în primul rând dumneavoastră, spectatorilor. Ați fost minunați!

Mulțumim domnului primar Marcel Romanescu, domnului viceprimar Gabriel Coica și echipei de la Primăria Târgu Jiu, care ne-au susținut în pregătirea acestui eveniment.

Mulțumim Societății Edilitara și domnului director Adrian Dăianu pentru sprijinul acordat.

S-a depus un efort uriaș în organizarea tuturor spectacolelor și avem a mulțumi și unor oameni minunați, fără de care evenimentul nostru nu ar fi fost posibil. Mulțumim Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj, Poliției Locale Târgu Jiu, domnului director al Muzeului Județean, Dumitru Hortopan și, nu în ultimul rând, întregilor echipe artistice, administrative, economic-administrative și tehnice!

Vă așteptăm, în continuare, la spectacolele pe care le-am pregătit pentru această stagiune. Suntem onorați să vă fim gazde și dorim să ne pășiți pragul cu gândul că tot ceea ce facem aici este din dragoste nemărginită pentru teatru.” a transmis Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”.

„Am ajuns la finalul unui program superb dedicat Zilelor „Elvira Godeanu”. Felicitări doamnei manager Mariana Ghițulescu și echipei domniei sale pentru succesul acestui eveniment care marchează 30 de ani de existență a Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”!

Am fost vrăjit, ca și ceilalți spectatori, de originalitatea și frumusețea tuturor spectacolelor.

A fost un adevărat examen care dovedește priceperea noului manager al teatrului și care ne întărește convingerea ca totul va fi bine.

La mulți ani Teatrului Dramatic ‘Elvira Godeanu’!” este mesajul lui Marcel Romanescu, primarul Municipiului Târgu Jiu.