Se lucrează noaptea la asfaltări, în Târgu Jiu

Societatea Edilitara Public S.A. lucrează noaptea la asfaltări, în Târgu Jiu, pentru a nu încurca circulația autovehiculelor, pe timpul zilei. Acest lucru este cu atât mai important, cu cât este nevoie, pentru anumite intervale orare, de oprirea traficului pe anumite tronsoane de drum.

„Finalizăm asfaltarea unei benzi de pe strada Tudor Vladimirescu, urmând ca societatea Edilitara să continue acțiunea de asfaltare în după-amiaza zilei de mâine (joi, 28 septembrie n.r.).

De la ora 21:00, accesul dinspre strada Narciselor către strada Tudor Vladimirescu va fi oprit, ca urmare a lucrărilor, până la ora 04:00.

Mulțumim cetățenilor că au înțeles importanța acestor intervenții. Este o zonă intens circulată și am încercat, pe cât posibil, să nu blocăm traficul în intervalele aglomerate.

Mulțumim celor de la Edilitara pentru activitatea desfășurată chiar și în timpul nopții, dar și Poliției Locale ai cărei reprezentanți au fost mereu la fața locului pentru fluidizarea circulației.” a transmis Marcel Romanescu, primarul Municipiului Târgu Jiu.