Vino lângă noi și dăruiește de sărbători!

Ansamblul Folcloric Nedeia, cu sprijinul Casei de Cultură „Dumitru Brezulescu” și al Primăriei Novaci, organizează spectacolul caritabil de folclor și colinde „Vino lângă noi și dăruiește de sărbători!”. La eveniment sunt așteptați atât artiști, ansambluri de dansuri și colindători din părțile locului, cât și artiști din zone folclorice din apropiere.

afis-spectacol-novaciJoi, 22 decembrie, începând cu ora 17, publicul novăcean este așteptat la Casa de Cultură din Novaci, pentru a lua parte la un spectacol de caritate. Sărbătorile de iarnă creează mereu prilejul de a ne deschide larg sufletul, de a fi mai buni cu ceilalţi şi cu noi înşine. Din acest motiv, intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, iar toți aceia care au posibilitatea și își doresc, pot face donații de cărți, jucării, dulciuri sau bani pentru copiii mai puțin norocoși.
Organizatorii își propun ca, din donațiile primite în seara spectacolului, să le facă o surpriză copiilor Caselor de tip familial Scoarța și Târgu Jiu din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului. De asemenea, pentru locuitorii orașului Novaci este un bun prilej de petrecere, înainte de sărbători, și un bun prilej de liniștire sufletească, pricinuit de colindele frumoase ale colindătorilor invitați să susțină scurte programe artistice.
Artiștii care și-au anunțat prezența sunt foarte cunoscuți în județ, fapt care ar putea determina și oamenii din comune și orașe apropiate să vină la Novaci. Este primul an în care se organizează un astfel de spectacol, dar se dorește o continuare, cu un alt spectacol, în 2017.
Contact: Cătălin Pilea – organizator
Mobil: +40723315967
E-mail: catalin.pilea@yahoo.com