(VIDEO) 7000 de gorjeni, la conferința părintelui Necula și a academicianului Ciurea

Aproximativ 7000 de gorjeni au participat, sâmbătă, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, la evenimentul cultural artistic „Regăsirea ființei prin muzică, știință și credință”, în cadrul căruia au fost invitați prof. univ. dr. preot Constantin Necula, academician prof. univ. dr. Alexandru Vlad Ciurea și prezentatoarea TV Florentina Fântânaru.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Gorj, prin Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” și Primăria Municipiului Târgu Jiu.

„Vreau să mulțumesc fiecărei persoane care a făcut posibil acest eveniment, de la organizatori la participanți, pentru că ați ales să petreceți aceste momente speciale alături de noi. Sunt profund recunoscător pentru energiile pozitive, pentru schimbul de idei și pentru inspirația pe care fiecare dintre voi a adus-o în cadrul acestui eveniment. Împreună, am demonstrat că Gorjul nu este doar un loc pe hartă, ci o inimă vibrantă, plină de pasiune, cultură și credință. Să păstrăm această flacără aprinsă în sufletele noastre și să ne revedem cu aceeași bucurie și deschidere la următoarele noastre întâlniri” a transmis Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

„Mulțumim părintelui Prof. Univ. Dr. Constantin Necula, domnului Academician Prof. Univ. Dr. Alexandru Vlad Ciurea și doamnei Florentina Fântânaru pentru un eveniment cu adevărat deosebit! Mulțumim celor 7000 de gorjeni care au venit alături de noi astăzi, dar și Lyrei Gorjului pentru momentul muzical de excepție!

„Regăsirea ființei prin știință și credință” a fost un eveniment special, de suflet, organizat de Primăria Municipiului Târgu Jiu și Consiliul Județean Gorj prin Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului”, dedicat dumneavoastră, și care s-a bucurat de o popularitate uriașă”, este mesajul primarului Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

https://www.facebook.com/tvsud.ro/videos/736172541691171

One Comment on “(VIDEO) 7000 de gorjeni, la conferința părintelui Necula și a academicianului Ciurea”

  1. Felicitarile noastre pentru acest eveniment extraordinar! A fost cu adevarat o bucurie sa participam la „Regasirea fiintei prin muzica, stiinta si credinta” alaturi de personalitati remarcabile precum prof. univ. dr. preot Constantin Necula, academician prof. univ. dr. Alexandru Vlad Ciurea si prezentatoarea TV Florentina Fantanaru. Multumim Consiliului Judetean Gorj si Primariei Municipiului Targu Jiu pentru organizarea acestui eveniment de suflet, iar ansamblului artistic „Doina Gorjului” pentru momentele muzicale deosebite. A fost un eveniment care a incantat si inspirat publicul prezent si a aratat din nou ca Gorjul este un loc plin de cultura, pasiune si credinta. Felicitari si multumim inca odata tuturor celor care au facut posibila aceasta „regasire” si ne revedem cu drag la urmatoarele evenimente!

Comments are closed.