Un profesor de religie terorizează elevii şi profesorii

Un profesor de religie din Târgu Jiu e acuzat de elevi că are un comportament reprobabil, total opus faţă de ideea de preot. Multe fete se plâng că aceste le loveşte cu piciorul în fund, băieţii că îi îmbrânceşte iar părinţii că s-au săturat să le mai vină copiii terorizaţi acasă de ora de religie. Cu toate astea, « profu » se laudă că el e mare, că are pile şi că nimeni n-are ce să-i facă.

eleviDin respect pentru Biserica Ortodoxă română şi pentru cei care au avut de a face cu profesorul cel dezaxat nu vom dezvălui nume, ci vom strânge probe de la toţi copiii şi părinţii care se vor hotărî să depună mărturie împotriva lui. Se pare că misiunea noastră nu va fi foarte grea, pentru că nici colegii lui, profesorii, nu-l vor ţine în braţe, pentru că foarte mulţi s-au săturat de el. După ce a făcut zile fripte la un liceu din Târgu Jiu tuturor care îi ieşeau în cale, inclusiv directorului, acesta din urmă a reuşit să se descotorosească de el. Din păcate, „profu” de religie a căzut, acum, pe capul altui director, al altui liceu şi, implicit, pe capul altor elevi.

Foarte grav
Foarte grav e faptul că nimeni nu ia măsuri cu acest individ, care sfidează orice regulă a bunului simţ, menirea de dascăl şi haina preoţească, speriindu-i pe toţi că n-au ce să-i facă, pentru că are pile sus. Şi, cum nu poate fi vorba de Dumnezeu, după cum vorbeşte, lasă să se înţeleagă că e protejat de mai marii bisericii. Culmea e că, cei care îl lasă să-şi facă, încă, de cap, îl ameninţă, doar, firav, cu faptul că nu-i vor mai da calificativul „foarte bine” la sfârşit de an.

2 Comments on “Un profesor de religie terorizează elevii şi profesorii”

Comments are closed.