Târgul de nunți și botezuri Târgu Jiu 2014 – ediția I

BIA Partner Events, Hotelul Brâncuși și Bacio vă invită, în calitate de organizatori, la prima ediție a Târgului de Nunți și Botezuri Târgu Jiu 2014, eveniment care se va desfășura în perioada 28-30 Martie 2014 în sălile de festivități ale Hotelului Brâncuși.

Intrarea vizitatorilor este liberă
Intrarea vizitatorilor este liberă

Necesitatea și oportunitatea organizării acestui eveniment rezidă din faptul că, în ultima perioadă, la nivelul municipiului Târgu Jiu și a județului Gorj s-a dezvoltat o adevarată industrie de profil, cu foarte mulți și diversi ofertanți și consumatori de astfel de servicii, rolul unui astfel de târg fiind să faciliteze întâlnirea acestora într-un cadru unic și organizat.
În cadrul târgului vor participa expozanți de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, bijuterii, aranjamente florale, etc. precum și restaurante, cofetării, organizatori de evenimente, formații și soliști de muzică diversă, divertisment, cosmetică, machiaj, coafură, agenții de turism și mulți alții, toți furnizori de produse și servicii de calitate necesare bunei desfășurări a nunților, botezurilor și altor momente memorabile din viața noastră.
Mai mult, orașul nostru rămăsese printre puținele resedințe de județ din țară unde nu se organiza un târg de nunți și botezuri. Organizatorii își doresc, ca această primă ediție să fie un succes, cu rezultate bune pentru expozanți și clienți, astfel încât să continue organizarea anuală a acestui târg.
Expozanții vor avea posibilitatea realizării de prezentări, demonstrații practice, etc., altele decât cele efectuate la stand, în Sala Brâncuși (sala mică) a hotelului.
Tot în Sala Brâncuși, în seara zilei de 29 Martie 2014, se va desfășura o cină festivă, la care vor participa reprezentanți ai expozanților, organizatorilor și clienților; de asemenea, în cadrul târgului se vor organiza de către expozanți diverse concursuri și tombole la standuri.

Programul evenimentului


28 Martie 2014
10.00 – deschiderea targului;
10.00-18.00 – expoziție cu vânzare;
29 Martie 2014
09.00-18.00 – expoziție cu vânzare;
19.00 – party cu expozanții, organizatorii și clienții
30 Martie 2014
09.00-16.00 – expoziție cu vânzare.