Sterilizarea câinilor și pisicilor, gratuită

Asociația pentru protecția animalelor Pro Animals Târgu Jiu inaugurează prima Clinică Veterinară Mobilă din județul Gorj joi, 14 iulie 2016. Evenimentul va avea loc începând cu ora 10.00, la sediul D.S.V.S.A. Gorj.

Sterilizarea va duce la reducerea numărului animalelor fără stăpân
Sterilizarea va duce la reducerea numărului animalelor fără stăpân

Din dorința de a veni în sprijinul autorităților, dar și a cetățenilor, cu o soluție eficientă, umană și civilizată pentru rezolvarea problemei câinilor și pisicilor fără stăpân Asociația Pro Animals a achiziționat, în luna Mai 2016, cu ajutorul organizației Pro Animals Finlanda, Clinica Veterinara Mobilă. Aceasta se va deplasa în toate localitățile județului Gorj unde se va desfășura Programul de Sterilizări Gratuite pentru câini si pisici.
Invitați la eveniment sunt: primarul municipiului Târgu Jiu – Florin Cârciumaru,  prefectul județului Gorj – Gheorghe Paraschivu,  președintele Consiliului Județean Gorj – Cosmin Popescu,  directorul D.S.V.S.A. Gorj – Nicolae Călescu, președintele Colegiului Medicilor Veterinari Gorj – Vasile Popescu, primari din orașele și comunele gorjene, precum și reprezentanții mass-media.  De asemenea, prezenți la inaugurare vor fi și partenerii asociației, reprezentanții Pro Animals Finlanda.