Soluţia e România Mare!

iulian-bocseMă bucur că am ocazia să mă adresez românilor, în general şi gorjenilor, în special, prin intermediul VERTICALULUI. De altfel, acesta e rolul presei. De a face loc în paginile ei şi opoziţiei, care are mult mai puţine metode de a se face auzită.
Chiar dacă Partidul România Mare nu a intrat în Parlament, asta nu e pentru că nu a obţinut destule voturi, ci pentru că aşa s-a vrut. Şi, iată unde am ajuns! La un partid –stat. Ne îndreptăm către un partid unic, sub oblăduirea PSD, care a dorit, cu orice preţ, puterea.  Eu, însă, nu mă consolez cu această situaţie, care a redus la minim nivelul de trai şi sper ca gorjenii să înţeleagă cine e de vină şi să schimbe ceva. Pot face asta prin vot, la alegerile euro-parlamentare şi pot face asta prin vot, la alegerile prezidenţiale. Guvernanţii de până acum ne-au comparat cu nişte câini, care trebuie hrăniţi ca să nu muşte. Doar că au greşit ceva. Ei nu ne hrănesc în fiecare zi, ci doar o dată la patru ani şi asta, într-o zi, are să-i coste. Oamenii care citesc aceste rânduri mă întrebă în gând, probabil, care e soluţia. Soluţia e simplă. Schimbarea. PSD-ul, PDL-ul şi chiar PNL-ul i-au minţit pe oameni. Au prezentat Partidul România Mare ca pe un partid naţionalist, de extremă- dreapta. I-aş întreba pe români de ce e rău să fii naţionalist. Ce mai înseamnă România? Europa nu a avut nevoie de noi, decât pentru a avea o nouă piaţă de desfacere, ceea ce se întâmplă acum. Care e soluţia? Simplu. Schimbarea clasei politice care ne-a adus aici. Sunt convins că tinerii vor deschide ochii, vor merge la vot şi vor vota, în sfârşit, schimbarea. Iar eu consider că Partidul România Mare e singurul care mai merită încrederea românilor.

One Comment on “Soluţia e România Mare!”

  1. Nu este deocamdata nici acest partid o solutie,ca a aratat mereu aceeasi obedienta fata de putere ,si pina nu asi schimba conducerea si conceptia,nu poate pretinde prea multe!Sorairile pamfletare ale lui Vadim nu tin loc de Doctrina,si seriozitate de abordare!
    Asadar cum intreaga clasa politica trebuie reformata pe principii sanatoase,nu se va face decit promisiuni desarte!
    Asa ca trebuie strinse rindurile cu echipe serioase de oameni care sint intregi la cap si trup,au educatie,au conduita,verticalitate si nu trec din partid in partid doar or prinde ciolanasul!
    Trebuie sa se promoveze o lege a partidelor politice ce sa stabileasca clar si cu raspundere sanctionabila mergind pina la inchisoare de se incalca!Numai dupa aceea se poate discuta de injfgebarea unei formatiuni serioase!Deocamdata exista acest surogat de Partid Stat care la prefigurat chiar PSD-ul si ia furat licenta dnu Basescu!
    Nici pe plan local nu sint premise de ascedere la ceva serios,atita timp cit un Morega se catara cu dintii de putere si ca el altii,din umbra doar sa se mentina in jocul puterii si foloaselor de grup restrins!Va doresc succes pe aste coortdonate,ca sa fie ceva ce sa fie credibil si de folos obstei!

Comments are closed.