„Solidari, prin ochi de copil”, proiect AUFG pentru Ziua Copilului

Asociația Uniunea Femeilor din Gorj a marcat cum se cuvine Ziua Copilului și în acest an. Minnie, Mickey și Zânele Bune au împărțit cadouri, atât pentru copii aflați în dificultate, cât și pentru copii ieșiți la distracție, cu părinții, de ziua lor. De asemenea, se află în derulare un concurs de pictură, desen și grafică.

Proiectul organizat de Asociația Uniunea Femeilor din Gorj, cu ocazia Zilei Copilului, denumit ”Solidari prin ochi de copil”, s-a derulat cu participarea organizațiilor locale din Rovinari, Târgu Jiu și Turceni. În prima acțiune, au fost distribuite 100 de cadouri, constând în pachete cu dulciuri și jucării.

Copiii care le-au primit, s-au bucurat atât de cadourile în sine, cât și de faptul că le-au primit din… lăbuțele, sau mâinile unor personaje din desene animate, sau din povești: Minnie, Mickey și Zânele Bune. Aceste apariții au fost posibile, prin implicarea în acțiune, în regim de voluntariat,  a două entități private: Evenimente Rebecca și Trupa EventShow.

Concursul continuă

A doua acțiune a proiectului ”Solidari prin ochi de copil” se încheie pe 4 iunie, deci copiii  din Gorj cu vârsta maximă de 12 ani încă se pot înscrie. Ei trebuie să trimită un mesaj paginii oficiale de Facebook  a Asociației Uniunea Femeilor din Gorj, cu fotografii ale lucrărilor de pictură, desen, sau grafică făcute de ei, precizând numele, prenumele, vârsta, localitatea și un număr de telefon. Vor fi desemnați 10 câștigători cu cele mai reprezentative desene și cu un număr cât mai mare de aprecieri (like-uri) . Premierea va avea loc în data de 5 iunie 2020.